1-5
22 maart, 00:00
DBS F1 logo
PSV F2 logo

De mannen van Leon Buitenhuis wisten wat er vandaag op het spel stond: het kampioenschap!
    Ondanks dat PSV de wedstrijd niet heel sterk begon stond het al vrij snel 0-1 via Eus. Na deze openingstreffer leek het alsof de zenuwen toesloegen. De kansen werden wel gecreëerd, maar dit resulteerde helaas (nog) niet in doelpunten.
    DBS voelde dat er iets te halen was en scoorde voor rust nog de 1-1.
    Na de rust begon PSV vrij sterk, en kwamen de kansjes vanzelf. Het was Issam die PSV op een verdiende 1-2 voorsprong zette.
    Enkele minuten later zat de wedstrijd op slot. Eerst was het Reda die oog in oog met de DBS-keeper rustig bleef en de bal in de hoek plaatste. Één minuut later was het wederom Reda die met een geniaal lobje van een meter of 15 à 20 de 1-4 binnenschoot.
    Het slotakkoord was ook voor PSV. Het was Tijn die knap tussen drie verdedigers door dribbelde, en de bal in de kruising schoot, 1-5.

Na 40 minuten voetballen was het dan zo ver, de scheidsrechter floot af en het feest kon beginnen! Met 57 punten uit 19 duels, en een doelsaldo van +137 mag PSV F2 zich kampioen noemen.
    Van harte proficiat aan alle boys van de F en geniet van deze mooie prestatie!