VELO F1 logo

Vandaag had de F2 geen competitie en dus een oefenwedstrijd tegen Velo F1 uit Wateringen.

Wat minder wind en regen dan vorige week, eigenlijk lekker weer om te voetballen en de jongens hadden er zin in.
    Totaal hebben we 3x 20 min. gespeeld zodat we lekker veel konden spelen.
    We hadden een flitsende start met al in de eerste minuut een doelpunt van Reda uit een corner. Daarna hadden we veel de bal, alleen lukte het niet om doelpunten te maken, ook door goed verdedigen van Velo. Uit een tegenaanval waarbij we niet op tijd elkaar helpen met verdedigen wordt het 1-1 en snel erna na een goede
    aanval 2-1.

In het tweede blokje ging het spel op en neer met balbezit voor beide teams.
    Het lukte om veel acties te maken en ook samen te tikken, daar scoorden we ook door bijvoorbeeld. Na een slokje water snel door voor het 3e blokje voetballen.
    Gelijk na de start hiervan komt Velo op 3-3 en in dezelfde minuut erna gelijk 4-3 weer. Snel erna 5-3 en daardoor komen we het laatste gedeelte niet echt meer onder druk en kunnen we acties maken en lukt het nog om 1x te scoren, 6-3 uitslag na een leuke wedstrijd.

Komende woensdag oefenen we tegen B.M. Gladbach en Excelsior Rotterdam.

Harm Sigmans, Immanuel Hagemans, Issam el Moumni, Michon Roelofs, Mathijs Marschalk, Reda el Meliani, Rayan Sttaty en Eus Waayers.