6-4
22 februari, 00:00
PSV E2 logo
Helmond Sport U10 logo

Vandaag stond de wedstrijd tegen Helmond Sport U10 op het programma. PSV E2 begon vrij goed aan de wedstrijd. Door goed samen te spelen en druk te zetten had Helmond Sport het erg lastig, zeker in de beginfase. Bij vlagen creƫerde PSV een aantal uitstekende kansen met fantastische combinaties. Een 1-0 voorsprong voor PSV was erg voor de hand liggend. Na weer een prachtige aanval schoot Arthur uiteindelijk binnen: 1-0. Nog geen vijf minuten later was het opnieuw raak. Na weer een weergaloze aanval was dit keer Seb degene die het doelpunt maakte: 2-0. PSV was overduidelijk op stoom, want ook de derde treffer werd op fantastische wijze gescoord door Ilias.

Na een slimme wissel bij Helmond Sport stond het in een mum van tijd 3-2 en kwam Helmond Sport dus terug in de wedstrijd. Gelukkig liet PSV zich niet gek maken en kreeg het kansen om weer uit te lopen op Helmond Sport. Een goede verdedigende ingreep van Luc, die een erg goede wedstrijd speelde, lag aan de basis voor de vierde treffer. Luc gaf vervolgens een briljante steekpass op Seb en die hoef je niet veel kansen te geven: 4-2.

Het volgende doelpunt hing in de lucht voor PSV. Seb schoot van afstand op doel en de bal werd nog aangeraakt door een speler van Helmond Sport, waardoor de keeper kansloos was: 5-2. Helmond Sport wist daarna te scoren uit een tegenaanval: 5-3. Tien minuten voor tijd wist Arthur zijn tweede goal van de ochtend te maken: 6-3. In de laatste minuten kwam Helmond Sport nog terug tot 6-4, maar daar bleef het verder bij.

De jongens kunnen met veel plezier terugkijken op de wedstrijd. Er werd bij vlagen erg goed gespeeld en prima gecombineerd. Op naar de volgende wedstrijd!