22 februari, 00:00
PSV B1 logo
FC Twente B1 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV B1 een thuiswedstrijd tegen FC Twente B1.
    In de 1e helft had FC Twente het betere van het spel. De eerste kans van de wedstrijd was voor FC Twente. De aanvaller van FC Twente kwam vrij voor het doel van Yanick van Osch maar hij schoot de bal naast het doel.
    Toch kwam PSV B1 op een 1-0 voorsprong. In de 21e min. werkte Matthias Verreth een voorzet van Martijn Berden binnen.
    8 minuten later trok FC Twente de stand gelijk. Yanick van Osch was kansloos op een geweldig afstandsschot.
    Ruststand 1-1.
    Direct na rust krijgt FC Twente de kans om op een 1-2 voorsprong te komen. Na een overtreding in het 16-meter gebied krijgt FC Twente een penalty. En deze wordt benut.
    Hierna neemt PSV het heft in handen. Er worden verschillende kansen gecreeerd maar ook FC Twente krijgt nog een paar goede mogelijkheden. Yanick van Osch verricht een paar goede reddingen en houdt zijn team in de wedstrijd.
    Tien minuten voor tijd gaat PSV met een extra aanvaller spelen om op jacht te gaan naar de gelijkmaker. Matthias Verreth en Dani van der Moot zijn er dichtbij maar helaas gaan hun doelpogingen net over.
    In de 75e min. wordt Philippe Rommens aangetikt in het 16-meter gebied. De scheidsrechter geeft een penalty. Philippe Rommens gaat zelf achter de bal staan en schiet de gelijkmaker binnen.
    In de resterende tijd wordt er niet meer gescoord. 2-2 is een terechte einduitslag.
    De volgende competitiewedstrijd is op zaterdag 8 maart. Dan speelt PSV B1 een uitwedstrijd tegen Ajax.

Yanick van Osch, Taoufiq Naciri (Dirk Abels), Gokhan Kardes, Philippe Rommens, Lassana Faye, Marco Weymans, Steven Bergwijn, Kenneth Paal, Martijn Berden, Dani van der Moot, Matthias Verreth