5-3
21 november, 00:00
PSV F1 logo
Bladella F1 logo

Vandaag stond er een belangrijke wedstrijd op het programma, want bij winst zal een kampioenschap de jongens bijna niet meer kunnen ontgaan.
    Vorige week had de tegenstander van vandaag Bladella ons al een grote dienst bewezen door te winnen van de naaste concurrent Geldrop. Eens te meer een teken onze gasten niet te onderschatten. Vanaf het eerste fluitsignaal bleek dan ook dat het niet makkelijk zou gaan, het spel ging op en neer zonder dat er al te veel kansen kwamen, waren de boys toch wel beter. Achterin was het zo af en toe oppassen geblazen en moest Joël K enkele keren handelend optreden. Ook PSV kreeg enkele kansen maar stond of de keeper op de goede plaats of werd er niet nauwkeurig genoeg afgerond. Zo bleef het lang 0-0 en moest het massaal toegestroomde publiek wachten tot 4 minuten voor rust voor het eerste doelpunt. Via een vlot lopende aanval over een aantal schijven kwam de bal bij Jochem die met een prachtige assist Achraf vrij voor goal zette die met dit soort kansjes wel raad weet en rondde dan ook uiterst koelbloedig af, 1-0. Het leek erop of de weg naar de goal gevonden was, want amper 1 minuut later, lag de bal weer in het netje. Nu kwam de assist van Achraf en was Thijs degene die knap afwerkte, 2-0. Een fantastische aanval via goed combinatie spel tussen Damian, Lars en Thijs leek de wedstrijd te beslissen, echter de keeper van Bladella voorkwam het 2e doelpunt van Thijs.

Na de thee liet Bladella blijken zich niet gewonnen te geven, en kreeg het al rap een corner die leek afgeslagen te zijn, maar uit de rebound werd er toch gescoord, 2-1. Dat ook wij uit een corner kunnen scoren bleek even later. Damian was de nemer en bezorgde de bal bij Lars die perfect binnenschoot, 3-1. Halverwege de 2e helft leek de wedstrijd dan toch echt beslist, uit een voorzet van Jochem kopte Damian de bal eerst nog op de lat waarna Achraf er als de kippen bij was om de 4-1 binnen te schieten. Nog steeds gaf Bladella het niet op en was het weer Joël K die 2 minuten later een zeker lijkend doelpunt voorkwam. Dat deze waarschuwing niet over was gekomen bleek wel want Bladella kon even later toch de 4-2 maken, en weer een paar minuten later zelfs 4-3. En zo werd het weer (onnodig) spannend. In de voorlaatste minuut werd het knotsgekke duel dan eindelijk beslist. Jochem kwam van achteruit goed op en gaf een prima pass op Shurandy die niet zelfzuchtig was en de bal bezorgde bij Jamie. Dit soort kansen zijn wel aan hem besteed en bepaalde zo de eindstand op 5-3. Weer 3 punten erbij en slechts nog 1 puntje nodig om volgende week het kampioenschap binnen te halen.