PSV F2 logo
SBC F1 logo

Vandaag de eerste thuiswedstrijd in de competitie van F2. We starten met 8 spelers tegen SBC F1.
    Na de warming up waren we klaar om 09.30 uur te beginnen.
    Het begin van de wedstrijd was een beetje aan elkaar wennen en de spelers moesten hun plekje vinden (waar ze moesten spelen in het veld). Erg rommelig was het ook, we maakten het veld super klein. De eerste drie doelpunten waren ook een beetje doelpunten uit een drukke situatie. Het tweede gedeelte van de 1e helft was wat beter en gingen we meer samen spelen. Daardoor maakten we een paar mooie doelpunten en was het met de rust 8-0

In de rust wat water gedronken, kort gekletst over wat dingen uit de 1e helft en afgesproken om het veld super groot te maken en nog meer samen te spelen, net als het laatste gedeelte van de 1e helft. Dit ging erg moeizaam, in plaats daarvan gingen spelers lopen met de bal en maakten soms verkeerde keuzes. SBC kreeg in dit gedeelte van de wedstrijd nog 3 tot 4 kansen op een doelpunt waarbij keeper Tijn en verdediger Tijn goed aan het opletten waren! In het laatste gedeelte hebben we nog een paar doelpunten gemaakt en uiteindelijk werd het 14-0. Een mooie overwinning die we samen met de F1 onder de douche hebben gevierd!
    Volgende week moet F2 tegen Unitas ‘59 F1.