21 september, 00:00
PSV B1 logo
Ajax B1 logo

Vandaag stond de wedstrijd tegen Ajax B1 op het programma.

PSV B1 kwam al na 45 sec. op een 0-1 achterstand door 2x niet goed ingrijpen van de PSV-verdediging. In de 1e helft had Ajax het betere van het spel maar was de kansenverhouding gelijk. Na een half uur spelen kwam Ajax op 0-2. Na balverlies van PSV schakelde de tegenstander razendsnel om en via een via een snelle tegenaanval werd de score verdubbeld.

In de 2e helft ging PSV gedreven op zoek naar de aansluitingstreffer maar het was Ajax dat in de 48e min. uitliep naar 0-3.

PSV ging verdedigend 1 tegen 1 spelen om de tegenstander meer onder druk te zetten. Dit leidde in de 61e min. tot een doelpunt. Na een steekpass van Ramon Pascal Lundqvist was het Philippe Rommens die vrij voor de keeper de 1-3 binnenschoot.

In de laatste 20 min. was PSV nog een paar keer dichtbij een doelpunt maar er werd niet meer gescoord.

Volgende week speelt PSV B1 een uitwedstrijd tegen FC Twente B1.

Yanick van Osch, Dirk Abels, Philippe Rommens, Gokhan Kardes, Marco Weymans, Dante Rigo, Taoufiq Naciri(Matthias Verreth), Lennerd Daneels(Youandi Renfurm), Martijn Berden(Ramon Pascal Lundqvist), Dani van der Moot, Steven Bergwijn