2-1
21 februari, 00:00
PSV E1 logo
RKVVO E1 logo

Vandaag stond de inhaalwedstrijd op het programma tegen RKVVO. Vooraf werd door de trainer duidelijk gemaakt dat we vandaag spelen voor de koppositie en dat we ons positiespel goed moeten uitvoeren. Direct na de aftrap werd RKVVO onder druk gezet. Op aangeven van Mats werd Dylan ingespeeld die met een stuitschot de bal in de hoek plaatste 1 - 0. Na deze treffer ging PSV gewoon door en werd het spel voornamelijk op de helft van de tegenstander gespeeld. Niettemin bleef de tegenstander gevaarlijk counteren. Na ruim een kwartier werd het bijna gelijk. Kevin wist met zijn vingertoppen de bal tegen de paal te werken en vervolgens kon hij de bal op de doellijn pakken. PSV kwam hier goed weg. Na 23 minuten kon Dylan met een fantastische pass Joris vrij voor de keeper zetten. Joris twijfelde geen moment en schoot de 2 - 0 binnen uit deze uitgespeelde mogelijkheid. Fraai doelpunt.

Ruststand 2-0.

Na de rust begon PSV niet scherp genoeg. Nadat een aanval van PSV werd afgeslagen werd direct door RKVVO de counter ingezet. Deze counter werd uitstekend afgewerkt nadat de aanvaller oog in oog met onze keeper kwam 2 - 1. Door deze stand bleef RKVVO uitzicht houden op een goed resultaat en maakten wij het onszelf onnodig moeilijk. Desondanks bleef PSV in hoog tempo spelen en werd het positiespel goed uitgevoerd. PSV kreeg na rust nog twee goede mogelijkheden om de score uit te breiden. Helaas stond de paal en de keeper in de weg. De tegenstander kreeg ook nog een goede mogelijkheid maar trof gelukkig het zijnet.

Over het verloop van de wedstrijd en de wijze waarop we gespeeld hebben zijn wij dik tevreden. Een terechte overwinning voor PSV en complimenten aan iedereen. Aanstaande zaterdag wacht de topper uit bij OJC Rosmalen.

Doelpunten: 1-0 Dylan Tran (2)
    2-0 Joris Verschut (23)