PSV A1 logo
FC Utrecht A1 logo

A1 hervatte de competitie met de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht.
    Het werd een levendige wedstrijd met veel doelpunten.
    FC Utrecht nam daarin het voortouw en scoorde al kort na het begin de 0-1 door Van der Stoep.
    PSV antwoordde na 22 minuten toen Van den Hurk een penalty benutte. De aanleiding daartoe was een fout van een FC Utrecht verdediger op de doellijn naast het doel. Een plek waar Mohamed Rayhi niet gevaarlijk kon zijn, maar de overtreding tegen hem leverde wel een terechte strafschop op.
    PSV drukte door en via een aanval over links zette Geraldo Antonio voor. Anthony van den Hurk kon vervolgens gemakkelijk binnenschieten.
    Nog voor rust kwam FC Utrecht terug. Maletic kon ongehinderd bewegen binnen het strafschopgebied en de bal voorbij keeper Verstappen brengen.
    PSV kwam goed uit de rust tevoorschijn en liet direct duidelijk merken aanspraak op de overwinning te willen maken. Via een combinatie op het middenveld kreeg Mohamed Rayhi uiteindelijk de bal. Op zijn schot had de keeper geen kans.
    Over en weer werden vervolgens nog wel diverse aanvallen opgezet, maar tot doelpunten leidde dat niet meer.

PSV: Eric Verstappen, Joshua Brenet, Richedly Bazoer, Jorrit Hendrix (85 Burak Kardes), Wouter Soomer, Thomas Horsten, Elvio van Overbeek, Tufan Ă–zbozkurt, Anthony van den Hurk (70 Moussa Sanoh), Mohamed Rayhi (78 Alexander Jakobsen), Geraldo Alberto Antonio.
    FC Utrecht:Paul van der Helm, Sean Klaiber, Jordi Balk, Gamito Linger (85 Marwan Fennich), Laurens van de Voort, Nassir el Aissatti, Denzel Slager (80 Fortuna da Silva, Yassin Ayoub, Romano van der Stoep, Marko Maletic, Kevin van Kippersluis.