4-2
20 oktober, 00:00
PSV E1 logo
Hurwenen E1 logo

PSV begon goed aan de wedstrijd. Na drie minuten schoot Mats hard op doel. In de rebound stond Joey op de juiste plek om de bal erin te schieten 1-0. Daarna kregen beide ploegen nog twee hele goede kansen om te scoren. Door goed keeperswerk van Kevin kon Hurwenen de eerste helft nog niet tot scoren komen. PSV was de eerste helft onrustig bij balbezit en Hurwenen bleef gewoon goed meevoetballen.

Ruststand 1-0.

Ook in de tweede helft ging het gelijk op. Hurwenen kwam langszij door een hoge bal over de keeper te plaatsen 1-1. Lang duurde de vreugde niet want nog in dezelfde minuut kwam PSV weer op voorsprong. Door zelf de bal te veroveren kon Joey de bal langs de keeper intikken 2-1. Acht minuten later was de stand weer gelijk. Door druk te zetten wist Hurwenen de bal te veroveren en de aanvaller schoot hard in de korte hoek 2-2. Kort daarna kon Hurwenen nog op voorsprong komen maar Kevin kon dit net voorkomen.

Tien minuten voor tijd kwam PSV wederom op voorsprong. Kevin wist met een lange bal Mylian te bereiken die met een perfecte aanname twee verdedigers liet staan. Uit de ruimte die daaruit ontstond kon Mylian de bal langs de keeper plaatsen 3-2. Vijf minuten later wist Mylian de bal te veroveren en schoot koelbloedig de 4-2 binnen. Een moeizame maar terechte overwinning van PSV. Felicitaties aan alle spelers.

1-0 Joey van Casand (3)