20 september, 00:00
ADO Den Haag O17 logo
PSV O17 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV O.17 de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag O.17.
    Vanaf het begin van de wedstrijd waren de intenties van de tegenstander duidelijk. ADO Den Haag trok zich terug op eigen helft en probeerde gevaarlijk te worden via snelle tegenaanvallen.
    In de 30e min. kreeg PSV een man meer situatie, een middenvelder van ADO Den Haag kreeg zijn 2e gele kaart.
    PSV wist tot aan de rust geen gebruik te maken van de man meer situatie.
    Ruststand 0-0
    In de 2e helft hetzelfde spelbeeld. PSV had het meeste balbezit maar wist nauwelijks kansen te creeren.
    In de 60e min. werd ook nog de keeper van ADO Den Haag van het veld gestuurd. Na een duel buiten het keepersgebied oordeelde de scheidsrechter het neerhalen van een doorgebroken speler.
    5 min. voor het einde van de wedstrijd kon PSV profiteren van de overtal situatie.
    Op aangeven van Joel Piroe kon Kaan Tanriver de bal binnentikken.
    2 min. later verzuimde PSV de wedstrijd te beslissen. Een grote kans op 0-2 werd helaas onbenut gelaten.
    In de 4e min. van de blessuretijd kwam ADO Den Haag zelfs nog langszij.
    Eindstand 1-1.

Volgende week zaterdag 27 september 2014 speelt PSV O.17 een thuiswedstrijd tegen FC Twente O.17.

Mike van de Meulenhof, Roel van Linschoten, Tom Scheepers (Joel Piroe), Kaan Tanriver, Lassana Faye, Dante Rigo (Joey Konings), Lennerd Daneels, Leandro Fernandes (Justin Lonwijk), Jaell Hattu, Matthias Verreth, Karim Bannani