4-2
20 september, 00:00
Feyenoord C2 logo
PSV C2 logo

In de uitwedstrijd tegen Feyenoord C2 is PSV C2 tegen een verdiende 4-2 nederlaag aangelopen.
    Na een kwartier spelen was het de geheel vrijstaande aanvoerder van Feyenoord, Tony, die met een onhoudbaar schot Jeroen Meurs kansloos liet (1-0). PSV had veel moeite met de omschakeling van balbezit naar balverlies en veel persoonlijke duels werden door de jongens van Feyenoord op wilskracht gewonnen. Vijf minuten voor rust kreeg Feyenoord een terecht toegekende penalty wegens hands, waaruit wederom Tony kalm voor de 2-0 zorgde.
    Vlak voor rust wist Endy Opoku Bernadina de bal bij Jeroen Meefout te brengen, die met een strak schot vanaf de rand van het strafschopgebied de aansluitingstreffer wist te scoren (2-1). In de tweede helft ging Feyenoord door met goed aanvallend spel en het was aan de lat en aan Jeroen Meurs te danken dat de score niet verder werd opgevoerd. Aan de andere kant verscheen Jeroen Meefout alleen voor de keeper van Feyenoord, die goed reageerde op het harde schot. Hierna liep Feyenoord eenvoudig uit naar 4-1. PSV C2 gaf zich nog niet helemaal gewonnen, maar schoten van Jorrit Hendrix en Jordy de Wijs spatten boven de keeper van Feyenoord op de lat uiteen. Vijf minuten voor tijd kopte Rai Vloet uit een goede corner van Jeroen Meefout de bal van dichtbij tegen het net, waarmee de einduitslag werd bepaald op 4-2 in het voordeel van de Rotterdammers.