1-1
20 april, 12:00
PSV O17 logo
VA N.E.C. JO17-1 logo
 1. Doelpunt

  1x
  Jeremy Antonisse
  PSV O17 logo
 2. Wedstrijdverslag

  O17 geeft zege uit handen


  Onder zomerse omstandigheden moest zaterdag dan eindelijk een keer drie punten worden gepakt op de eigen Herdgang. Onder toeziend oog van veel publiek was het spel veel te rommelig. Balaannames waren vaak ongecontroleerd of te gehaast en de laatste pass was te vaak niet zuiver genoeg. Wel was er veel inzet en deze werklust werd helaas niet altijd beloond. Zo ook niet afgelopen zaterdag. Tot de rust bleef de brilstand op het scorebord.

  Na de rust moest het gaan gebeuren. Een onderschepping op het middenveld stelde Mylian in staat om Daniëls in te spelen. Met een subtiel hakje stuurde hij Antonisse de diepte in en de nummer 10 rondde beheerst af. De verdiende voorsprong was er en nu moest er worden geoogst. PSV O17 deed er alles aan en het leek dan eindelijk drie punten te pakken. Maar dan, één minuut voor tijd, is het dan toch wederom een moment van onoplettendheid: 1-1. Weer werd de voorsprong weggegeven en dus wederom geen overwinning.

  Aanstaande woensdag is de laatste competitiewedstrijd van het seizoen in Alkmaar tegen AZ en dus de laatste kans op drie punten.

  Opstelling PSV O17:
  Strijbosch, Comenencia, Arts, Jimenez, Deyonge, De Schutter, Pigmans, Matuta, Daniëls, Antonisse, Fofana.