2-4
20 april, 00:00
Reusel Sport/Faes Group E2 logo
PSV F1 logo

Vandaag de uitwedstrijd tegen Reusel Sport op het programma, de F1 is al kampioen maar wil graag alles winnen in hun klasse dus ook vandaag uit bij Reusel.
    PSV was de bovenliggende partij maar kon dit niet uitdrukken in doelpunten, kansjes waren er wel maar de scherpte ontbrak toch gingen we met een voorsprong rusten.
    Na de rust werd het er niet beter van en Reusel kwam 5 minuten voor tijd terug tot 2-2. Toch kon PSV dit weer rechtzetten en won het uiteindelijk moeizaam met 4-2.
    Aankomende woensdag laatste wedstrijd van deze competitie uit bij Unitas ’59 E4.

Giovanni Prinsen, Luc Netten, Mees Hoeben, Niek Schiks, Julian Kuijpers, Rik van Weert ©, Jaivy Lourens, Chahid el Allachi en Thijn van der Meijs