4-2
20 april, 00:00
PSV F2 logo
Nuenen E3 logo

Vandaag speelde de F2 de kampioenswedstrijd tegen de directe concurrent Nuenen E3. De eerste tien minuten waren de mannen vrij zenuwachtig en dit leidde dan ook tot de 0-1 voor Nuenen. Na deze goal werd PSV sterker en scoorde het heel verdiend de gelijkmaker. Op slag van rust brak de spits van Nuenen uit en kon hij de 1-2 binnenschieten, dit was ook de ruststand.
    Na de rust kwam PSV heel sterk terug en ging steeds beter spelen, en scoorde hierdoor ook de hoognodige gelijkmaker. Nuenen kon geen vuist meer maken en PSV hield het goede spel vast. Tien minuten voor tijd was de ontlading groot toen PSV de 3-2 en vrij snel daarna de 4-2 maakte. Na het laatste fluitsignaal brak het feestje los en waren ook de boys van de F2 kampioen!