11-1
20 april, 00:00
PSV E2 logo
VVV Venlo O10 logo

Zaterdagochtend stond het duel met VVV op het programma en alle ingrediënten voor een leuke wedstrijd, waren aanwezig. PSV E2 begon vrij goed aan de wedstrijd, maar wist in de beginfase moeizaam kansen te creëren. Toch kwam PSV uiteindelijk via Mylian op een 1-0 voorsprong. Daarna gebeurde er in de eerste helft eigenlijk vrij weinig. In het begin van de tweede helft is het opnieuw Mylian, die de bevrijdende 2-0 voor PSV maakte. Vanaf dat moment is PSV los en schiet Joep het derde doelpunt. Wanneer Mats binnen de lijnen komt, verwacht eigenlijk niemand dat hij in de spits gaat spelen. Dat deed hij toch heel aardig en er worden zelfs een aantal goede kansen gecreëerd. Hij stond ook aan de basis van de vierde goal, die uiteindelijk door Tim werd binnen getikt. Ook na deze goal blijft PSV knallen en is het zoveelste doelpunt in de maak. Tim raakt eerst de paal, maar kan daarna alsnog afmaken: 5-0. Daarna laat Mylian nog even van zich horen en maakt op fantastische wijze de 6-0. Vlak daarna weet VVV nog een eretreffer te maken.
    Aan het begin van de derde helft knalde Mats de 7-1 op het scorebord. Ook Jesse mag het even proberen in de spits en ook hij weet de weg naar het doel. Uit de draai, schiet hij keihard raak: 8-1. Ook de 9-1 komt van zijn schoen. Jesse weet zelfs een hattrick te maken, want ook de 10-1 word gemaakt door Jesse. Gioele weet ook z'n goal mee te pikken, na een prima aanval rond hij goed af: 11-1.
    Deze goede overwinning is een prima basis voor het Heerenveen toernooi van zondag! We gaan knallen in Friesland!