4-1
20 april, 00:00
PSV E1 logo
Rood Wit Veldhoven E1 logo

Vandaag stond de laatste competitiewedstrijd voor de E1 op het programma. PSV controleerde de 1e helft zonder uitgespeelde mogelijkheden te creëren. Rood Wit Veldhoven bleef gewoon goed mee voetballen en was gevaarlijk in de counter. Op slag van rust kwam PSV op de gewenste voorsprong. Na een goede balaanname gaf D’leanu een fraaie voorzet op de vrijstaande Joris die vrij kon inschieten 1-0.

Ruststand 1-0.

Ook na de rust was PSV de betere ploeg. Met een solo wist Dylan 2 tegenstanders te passeren en met een geplaatst schot in de linkerhoek was de keeper kansloos 2-0. Na ruim een half uur deed Rood Wit Veldhoven wat terug. Uit een goed genomen vrije trap werd de bal prachtig ingekopt 2-1. Daarna zocht Joris in zijn eentje de aanval. Hij zag 3 verdedigers voor zich, maar hij zag ook dat de keeper iets te ver voor zijn doel stond. Met een hoog geplaatst schot wist hij de bal over de keeper in het doel te schieten 3-1. Fraaie treffer.
    Na ruim 40 minuten bepaalde Nassim de eindstand. Deveron wist op links door te breken en gaf de bal voor op de vrijstaande Nassim die trefzeker inschoot 4-1.

Vandaag was de veldbezetting niet optimaal en we hadden moeite om het spel te verleggen naar de vrije ruimte. Wel hebben jullie de competitie waardig afgesloten met een terechte overwinning. Felicitaties en complimenten aan iedereen.

Doelpunten: 1-0 Joris Verschut (24)
    2-0 Dylan Tran (27)