5-3
19 september, 00:00
Brabant United O14 logo

De eerste kans van de wedstrijd in de derde minuut was voor de bezoekers. Het schot miste net het doel. De tegenaanval van PSV leverde direct de openingsgoal van de wedstrijd op. De aanval over links werd door Jayden met een fraaie lob over de keeper afgerond, 1-0. PSV had daarna het meeste balbezit maar creëerde nauwelijks mogelijkheden om te scoren. In de 16e minuut wist PSV wel te scoren. Een kort genomen vrije trap werd vanaf 25 meter door Ian hard ingeschoten, 2-0. PSV drong daarna de bezoekers verder terug in de verdediging. PSV miste vandaag echter het vermogen om de verdediging van Brabant United uit te spelen. De beste kansen in de laatste fase van de eerste helft waren voor de bezoekers. Met een snelle uitval kwam een speler van Brabant United alleen voor de keeper. Deze kans werd niet benut. Eén minuut later werd een vrije trap voor Brabant United vanaf de rand van het strafschopgebied door Peter tot corner verwerkt. PSV kon tevreden zijn dat zij zonder tegendoelpunt konden gaan rusten.

In het begin van de tweede helft wist PSV de score verder uit te breiden. Uit een corner wist uiteindelijk Jur de 3-0 binnen te schieten. Wie dacht dat hiermee de wedstrijd was gespeeld, kwam bedrogen uit. Na dit doelpunt dacht PSV de wedstrijd gemakkelijk uit te spelen maar deze gemakzucht leverde direct twee tegendoelpunten op. Onnodig balverlies in de 46e minuut zorgde voor de 3-1 en drie minuten daarna wist Brabant United zelfs terug in de wedstrijd te komen door de 3-2 binnen te schieten. Enkele minuten daarna hadden de bezoekers zelfs op gelijke hoogte kunnen komen maar deze kans werd niet benut. PSV moest nog even aan de bak en in de 55e minuut werd een corner door Jayden ingekopt, 4-2. Drie minuten later werd de mooiste PSV-aanval van de wedstrijd doeltreffend afgerond. Mathijs stuurde Jayden weg en zijn strakke voorzet werd door Ian ingetikt, 5-2. Vijf minuten later wist Brabant United door onoplettendheid van de PSV-verdediging nog de 5-3 binnen te schieten maar de voorsprong kwam verder niet meer in gevaar.

Strijbosch, N. Munsters (Van der Burgt), Lonwijk, Maatsen, J. Munsters (Cox), De Schutter, Antonisse (Matuta La Nkenda Nosa), Verschut, Clabbers, Tielemans, Braaf.