0-7
19 september, 00:00
SBC F1 logo
PSV F1 logo

Na 2 prachtige overwinningen vorige week van zowel F1 als F2 had de technische staf besloten om de samenstellingen van de teams deze week een beetje te veranderen. Zoals verwacht hadden onze jongens hier geen moeite mee want binnen 1 minuut stond het al 0-1. Na een keihard schot op de paal was het Achraf die attent was en koelbloedig afrondde. Voor rust viel er nog 1 doelpunt te bewonderen, na een schitterende solo van Mees was het weer Achraf die scoorde 0-2. De peptalk van Willem in de rust inspireerde onze jongens om na de rust de goede weerstand van SBC verder de kop in te drukken. Want vlak na rust scoorde Damian na een goede voorzet van Achraf 0-3. SBC bleef goed tegenstand geven maar dankzij het keiharde werken van onze middenvelders Jochem en Jorbe en de onverzettelijkheid van de topverdedigers Shurandy, Joël R en Mees werden er bijna geen kansen weggegeven, en als er al een kans kwam was daar Victor met een aantal weergaloze reddingen. Hierna was het weer de beurt aan PSV en liep het alsnog uit naar 0-4 met een prima doelpunt van Achraf na een assist van Mees. De toeschouwers werden hierna nog verwend met enkele schitterende doelpunten, de ene was werkelijk nog mooier al de andere. Damian, Achraf en opnieuw Damian waren de makers hiervan en zo stond uiteindelijk 0-7 op het scorebord. Met deze 3 punten in de tas werd door onze jongens uitbundig afscheid genomen van de massaal meegereisde supporters.