14-2
19 april, 00:00
PSV F1 logo
Bladella E6 logo
 1. Wedstrijdverslag


  Vandaag stond voor F1 (na de winterstop E3) het laatste competitie thuisduel op het programma.
  Op bezoek kwam de nummer één-na laatst Bladella. Bij winst vandaag kon het tweede kampioenschap dit seizoen gevierd gaan worden.
  Helaas was van een spannende wedstrijd geen moment sprake. Net als vorige week was het Cody die binnen 2 minuten al 2x het doel getroffen had.
  F1 speelde vandaag zeker niet de beste wedstrijd van het seizoen, maar zonder zelf in de problemen te komen liep men toch gemakkelijk uit naar een 6-0 ruststand.

  Om de spelers een extra uitdaging te geven werd verteld dat de 100e treffer misschien vandaag wel eens zou kunnen vallen. De teller stond in de rust nl. op 91. En dus bleef de stormloop op het Bladella doel standhouden.

  Bij een stand van 11-0 was het Bladella die de eer wist te redden en bij de stand van 14-1 wist men nogmaals tegen te scoren. Iedereen ging op jacht naar de 15e (en dus 100e) treffer. Een poeier van Cody eindigde op de lat, een inzet van Ruud werd door de keeper met de voet gestopt en James mikte in het zijnet.
  De eindstand van deze wedstrijd bleef daardoor 14-2.
  Meteen na het laatste fluitsignaal vlogen de spelers elkaar in de armen voor een vrolijke vreugdedans. Kam-pi-oe-nuh, kam-pi, kam-pi-oe-nuh!
  Toen eenieder een beetje tot rust gekomen was werden de leiders en spelers door PSV in het bloemetje gezet.

  Naast een mooie trofee en een PSV-snoepzak kregen de jongens een heus PSV-kampioensshirt aangeboden.

  Maar het leukst blijft natuurlijk de champagne-douche, en met 11 flessen champagne vlogen de kurken je om de oren! Nadat de leiders met kleren aan onder de douche waren gezet en de spelers getrakteerd waren op lekkere frietjes vertrok het hele gezelschap richting PSV-stadion.

  Daar was een bijzonder leuke rondleiding georganiseerd waarbij o.a. een penalty op Phoxy genomen mocht worden. Na het laatste drankje gingen de spelers moe maar voldaan weer naar huis. Het was opnieuw een zeer bijzondere dag geweest.
  Cody (7x)
  Baggio (3x)
  James (2x)
  Jordan
  Ruud