4-1
19 maart, 00:00
Sparta Rotterdam O14 logo
PSV O14 logo

De eerste kans in de wedstrijd was na vijf minuten voor de thuisclub. Een vrije trap van buiten het strafschopgebied werd tegen de paal gekopt. Eén minuut later was het PSV dat bijna tot scoren kwam. De mooi genomen boogbal van Ruben kwam echter ook tegen de paal. Sparta probeerde daarna met de lange bal van achteruit de aanvallers te bereiken. Dit leverde Sparta enkele kansen op maar de aanvallers waren onnauwkeurig in de afwerking. PSV zocht de momenten uit om gevaarlijk te worden. Echte kansen werden nauwelijks gecreëerd. In de laatste tien minuten van de eerste helft kreeg PSV meer de controle in de wedstrijd. Het was dan ook zuur dat Sparta juist in deze fase de 1-0 kon aantekenen.

De tweede helft was nog maar net van start gegaan of Sparta verdubbelde de voorsprong. Een lange bal door het centrum van PSV werd door een aanvaller van Sparta in de verre hoek binnen geschoten, 2-0. Drie minuten later zette Sparta, uit een identieke aanval, de 3-0 op het scorebord. PSV probeerde daarna iets terug te doen maar dit leverde PSV niet echt kansen op. In de 53e minuut ging de wedstrijd helemaal op slot nadat Sparta de 4-0 aantekende. Een speler van Sparta speelde zichzelf vrij en schoot in de verre hoek binnen. Vijf minuten later kon PSV nog iets terugdoen. Jayden veroverde op de rand van het strafschopgebied de bal en schoot de 4-1 binnen. PSV zette daarna nog aan maar gescoord werd er niet meer.

Verhoeven, N. Munsters (Fonville), Matuta La Nkenda Nosa, De Schutter, Maatsen, Nassoh (Hopman), De Mol, Doudah, Braaf, Clabbers, J. Munsters (Jimenez).