0-3
19 januari, 12:30
PSV O17 logo
FC Groningen BV JO17-1 logo
 1. Wedstrijdverslag

  Het verslag  Vandaag stond, onder koude omstandigheden, de eerste thuiswedstrijd in de kampioenspoule op het programma. De rayonhoofden waren nog niet bijeen geroepen om het ijs te keuren, want je kon er zomaar doorheen zakken. Maar vandaag zakten wij door de ondergrens. We begonnen goed en in de eerste tien á vijftien minuten is het de vraag wanneer we zouden scoren, maar het liep allemaal anders. Er was geen chemie tussen de spelers zoals vorige week. En omdat we in het eerste kwartier niet scoorden, is de gouden regel in het voetbal dat hij wel aan de andere kant viel. Frappant was het eigenlijk dat we tot de 66e minuut moesten wachten voor het eerste schot op goal van Groningen. En dit schot na een van de schaars goed uitgevoerde aanvallen betekende meteen de 0-3.

  Dus we kregen eigenlijk geen kans tegen, maar stonden na een uur wel gewoon ruim achter.Na de goede aanvangsfase van ons lukte er werkelijk niets meer en creërden we ook niets meer. Het is nu zaak om als team te gaan opereren en zo de wedstrijden naar onze hand te zetten. Woensdag kunnen we ons herstellen in de bekerwedstrijd op de eigen Herdgang tegen Excelsior. Dan moeten we er wel staan en zijn we toch wel verplicht om de volgende ronde te halen.

  Mannen, kom op. We pakken de draad weer op en woensdag is een nieuw begin wat toch naar iets moois gaat leiden.

  Opstelling:
  Van Lare, Arts, Lonwijk (62/Seelt), Matuta, Landfeld, de Schutter, Huijzer (62/Beumer), Jimenez, Daniëls, Hopman (41/Matoug), Antonissen (71/Bougafer).