4-1
18 maart, 00:00
MVV C1 logo
PSV C2 logo

Voor PSV C2 stond een erg zware wedstrijd op het programma. Net als de A1 moesten zij het opnemen tegen de koploper. In Maastricht was MVV C1 de tegenstander. Hoewel de meesten van PSV C2 minimaal een jaar jonger waren dan hun opponent, werd er moedig gestreden. Echter moest er na een paar minuten spelen al de eerste tegentreffer geïncasseerd worden. Nog voor rust werd het 2-0 voor de thuisploeg. Na rust herpakte PSV zich sterk. De aansluitingstreffer kwam op naam van de jarige Maikel Verkoelen, die een vrije trap van Marco Ospitalieri goed inkopte. PSV probeerde er meer uit te halen en er waren kansen op een gelijkmaker. Toen echter op een ongelukkig moment de 3-1 viel, was de wedstrijd gelopen. In de laatste minuut werd het ook nog 4-1, waardoor er een geflatteerde uitslag op het scorebord kwam te staan. Ondanks het goede spel bleef PSV C2 met lege handen achter, ze staan nu op een gedeelde zevende plaats met NEC C2.