6-3
18 januari, 00:00
PSV E2 logo
Roda JC U10 A logo

Na de midweekse oefenwedstrijd tegen Ajax, stond de competitiewedstrijd tegen Roda JC O.10 A op het programma. PSV E2 begon sterk aan de wedstrijd en creƫerde al snel een aantal goede kansen. Die kansen werden gemist en Roda kwam steeds beter in het eigen spel, waardoor het een periode een gelijkwaardige wedstrijd was. De 1-0 viel, na een goede actie van Ruben. Hij gaf een voorzet op maat en de jarige Seb hoefde alleen de bal in het doel te koppen: 1-0. Nog geen vijf minuten later stond het alweer gelijk: 1-1. Kort daarna scoorde Roda uit een corner ook nog eens op schitterende wijze de 1-2. Gelukkig gaf PSV E2 de moed niet op en bleef het voetballen, dat resulteerde in veel kansen voor de thuisploeg. Uiteindelijk was het weer Seb, die op aangeven van Ruben, scoorde en er dus 2-2 van maakte. Twee minuten later was Ruben opnieuw betrokken bij een doelpunt. Ditmaal niet als aangever, maar als doelpuntenmaker: 3-2. Dit kwam hard aan bij de Limburgers. Halverwege de derde helft maakte Thijn er 4-2 van. Ruben is opnieuw de aangever bij de 5-2, uiteindelijk haalde Sven de trekker over en scoorde het doelpunt. Even later is Sven ook verantwoordelijk voor de 6-2. In de laatste minuten greep Roda de kans nog om terug te komen tot 6-3.

Al met al een prima wedstrijd en een positief eindresultaat. Goed gedaan, jongens!