FC Utrecht B1 logo
PSV B1 logo

Zaterdag heeft PSV B1 de competitie hervat met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht B1.
    Het begin van de wedstrijd was van beide teams aftasten.
    PSV kwam in de 12e min. op een 0-1 voorsprong. Matthias Verreth dribbelde van de linkerkant naar binnen en schoot de bal van 20 m. in de linkerhoek.
    In de 26e min. kwam FC Utrecht op gelijke hoogte na matig verdedigen aan PSV zijde.
    Een paar minuten voor de rust kreeg PSV een mogelijkheid om op voorsprong te komen. Een indirecte vrije trap in het 16m-gebied werd door Dani van der Moot op de lat geschoten.
    Ruststand 1-1.
    PSV begon sterk aan de 2e helft. Na een mooie aanval in de 45e min. scoorde Kenneth Paal op aangeven van Matthias Verreth.
    PSV creeerde verschillende goede kansen maar vergat het krachtsverschil in doelpunten uit te drukken. Hierdoor bleef het nog spannend maar de overwinning kwam niet meer in gevaar.
    Een verdiende 1-2 overwinning.

Volgende week speelt PSV B1 een uitwedstrijd tegen Vitesse B1.

Yanick van Osch, Taoufiq Naciri, Gokhan Kardes, Philippe Rommens, Lassana Faye, Dante Rigo (Marco Weymans), Steven Bergwijn, Kenneth Paal (Sam Lammers), Martijn Berden, Dani van der Moot, Matthias Verreth