RVO FC Groningen / Cambuur O.16 logo
PSV B2 logo

Lokatie: Sportpark Corpus den Hoorn
    Na een Lange busreis naar het noorden de wedstrijd tegen de koploper Groningen.
    De wedstrijd begon evenwichtig. Al vrij snel in de wedstrijd scoorde Steven de 0-1.
    Hierna kreeg PSV enkele goede kansen. Helaas scoorde Groningen snel de 1-1 waarna ze nog voor rust uitlopen tot een stand van 4-1. Na Rust ging PSV goed van start. Kansen werden gecreeert, en er werd ook gescoord. Vincent schoot de 4-2 er in. PSV drukte door, en kansen bleven komen. Vincent werd onderuit gehaald in de 16 meter en schoot de penalty er zelf in. 4-3. Met volop hoop werd er aanvallend en goed spel gespeeld. Helaas kwam Groningen er vlak voor tijd nog een keer uit en schoot de 5-3 er in.
    Spannende wedstrijd met vooral een goede 2e helft.

Thomas Hooyberghs; Dirk Abels - Gökhan Kardes - Maarten Peijnenburg - Ward Huijgens (30’ Ward Huijgens); Philippe Rommens - Steven Bergwijn - Sam Lammers; Arnaut Groeneveld (60’ Jasper van Heertum)- Vincent Heilmann - Youandi Renfurm(70’ Emilio Prieto y Gorgosz).