11-4
17 november, 00:00
PSV E1 logo
Geldrop / Houta Bouw E1 logo

Vandaag stond Geldrop op het programma. Net als vorige week kregen de spelers de opdracht om de tegenstander vol onder druk te zetten en op hoog tempo te spelen.
    Dit werd goed gedaan, waardoor PSV al na 2 minuten op voorsprong kwam door Joris.
    Al snel daarna kwam Mats goed mee op aan de linkerkant waardoor hij de 2-0 binnen schoot. PSV voetbalde vanaf dat moment slordig en het spel werd niet verlegd van de ene naar de andere kant. Vijf minuten na de 2-0 kwam de snelle spits van Geldrop na een lange bal van de verdediging 1 op 1 met Lucas en maakte de aansluitingstreffer. PSV schrok hier niet van en kwam snel daarna op 3-1 voorsprong door een geweldig schot van Dylan. Twee minuten later werd het ook al 4-1 door wederom Joris die na een prima aanval de bal binnen kon schuiven. Net voor rust kwam PSV door goed mee op komen van Jesper op 5-1, hij schoot hij de bal prachtig in de kruising.

Ruststand 5-1.

Ook na de rust begon PSV met druk zetten op de tegenstander. Dit deden ze super, want 1 minuut na de rust was het al raak. Na een goede voorzet van Gioele maakte Joris de bal geweldig af. Meteen daarna was het alweer 7-1. Joris en Tim kwamen in een 2 tegen 1 situatie die ze goed uitspeelden en wederom schoot Joris de bal binnen. PSV zette goed druk op de tegenstander en kon daardoor lekker voetballen. Na 4 minuten in de tweede helft scoorde Dylan met een mooie kopbal in de lange hoek de 8-1. In de 33e minuut deed Geldrop nog wel wat terug en scoorde via een counter de 8-2. PSV verlegde het spel beter van links naar rechts en kreeg daardoor enkele mogelijkheden. Toch kwam pas 8 minuten na de 8-2 de 9-2 na een mooie pass in de loop van Dylan schoot Gioele na een mooie actie de bal binnen. Kort daarna scoorde Geldrop 2x door mooie individuele acties van de spits en zette ze de stand op 9-4. Na 45 minuten voetballen kon Mats zijn 2e treffer binnen schieten na een goede individuele actie. Joris kopte 2 minuten voor tijd via een corner zijn vijfde doelpunt binnen en bepaalde daardoor de eindstand op 11-4.

Fantastische uitslag en felicitaties aan alle spelers.