9-1
17 oktober, 00:00
PSV F2 logo
RKVVO F1 logo

Vandaag begon alweer de terug ronde van de najaarscompetitie en was RKVVO voor de tweede keer de tegenstander. Ondanks de wetenschap dat de vorige keer met 10-0 gewonnen was, begonnen de boys weer zeer gretig aan de wedstrijd. Zoals de laatste tijd gewoon is geworden stond het na 1 minuut al 1-0, Jochem schoot de openingstreffer hoog in het doel na een voorzet van Achraf. Drie minuten daarna werd het 2-0, Yorbe pikte de bal op, gaf 3 man het nakijken en schoot prima binnen. Met een goede redding voorkwam Victor even later dat onze gasten de aansluitingstreffer konden maken. Daarna was het met de tegenstand de eerste helft gedaan. In de 8e minuut ging Jochem op links goed door en schoot Dani diens voorzet loepzuiver binnen, 3-0. Amper 1 minuut later bezorgde Yorbe de bal bij Mees, die met dit soort kansen wel raad weet en koelbloedig 4-0 maakte. Uiteraard kon Achraf op het scorebord niet ontbreken, met een mooie schuiver zorgde hij voor de 5-0. Nadat Joël K en Shurandy weer eens een aanval onderschept hadden kwam de bal bij Yorbe die weer eens een goede actie beloonde met een doelpunt, 6-0. Twee minuten voor rust zorgde Dani voor de 7-0 ruststand, hij knalde een afvallende bal keurig tegen de touwen.

Nadat de goed leidende scheidsrechter had gefloten voor het begin van de tweede helft, gingen de toeschouwers er eens goed voor zitten, op weg naar meer doelpunten. Amper 1 minuut was de tweede helft bezig en was het alweer raak, een voorzet van Jochem werd door Mees weer eens knap afgewerkt, 8-0.
    Helaas vonden de jongens het verder wel welletjes en werd er niet veel druk meer naar voren gezet. RKVVO kreeg wat meer ruimte en kon zo af en toe weer eens aanvallen. Maar met onze twee krachtpatsers Joël K en Shurandy achterin werden er toch niet al te veel kansen weggegeven, en als er dan toch een RKVVO-er doorkwam stond Victor er. Want met enkele formidabele saves zorgde hij dat zijn doel schoon bleef. Nog één keertje trof PSV doel, in de 9e minuut gaf Achraf met een geweldige steekpass Mees de kans om zijn derde te maken, uiteraard verzaakte hij niet, 9-0. Even later had Joël K nog de pech dat zijn snoeiharde vrije trap afketste op een tegenstander. RKVVO maakte net voor het einde de verdiende eretreffer en bepaalde zo de
    9-1 eindstand. Na een zeer goede eerste helft en een wat mindere 2e helft werd zo ook de 6e competitie wedstrijd winnend afgesloten en mag de (kinder)champagne toch al zachtjes aan koud gezet worden.