PSV F2 logo
Wilhelmina Boys F1 logo

Vandaag eindelijk weer een thuiswedstrijd voor de F2, tegen Wilhelmina Boys F1 uit Best.
    We starten met 8 spelers tegen Wilhelmina Boys F1, waar we na een warming up, ook in de kleedkamer tijdens het omkleden onder leiding van Issam, om 09.30 uur gaan starten.
    Het eerste gedeelte van de wedstrijd was best behoorlijk, we probeerden samen te spelen en waar ruimte was voor een actie probeerden de spelers dat! Dat resulteerde in een paar mooie doelpunten, waarbij acties maken en samenspelen werden afgewisseld.
    Het tweede gedeelte van de 1e helft was redelijk, hadden we wel wat pech met scoren en doordat we veel aan het aanvallen waren en verdedigen vergeten werd leek wel, kreeg Wilhelmina Boys ook een paar kansen. Zo viel ook halverwege de 1e helft de 4-1, vlak voor rust de 6-1 wat ook de ruststand was.

In de rust wat water gedronken, over de mooie doelpunten gehad maar ook over sommige keuzes waardoor we niet nog meer doelpunten maakten. Daarom afgesproken om het veld nog groter te maken en nog meer acties te maken waar mogelijk was (vooral met ruimte) en hopen op doelpunten!
    Snel na rust scoorde Issam de 1-7 en was het begin van veel doelpunten.
    In het laatste gedeelte van de wedstrijd veel pech gehad in ballen die er (net) niet ingingen na een mooie actie bijvoorbeeld.
    Laatste paar minuten gingen er nog 3 in, uiteindelijk 15-1 als uitslag.