0-9
16 maart, 00:00
Best Vooruit E1 logo
PSV E1 logo

PSV begon de wedstrijd goed door direct op de helft van de tegenstander te spelen alleen was het tempo iets te laag. Na 8 minuten schoot Best nog op de paal uit een counter. PSV kwam hier goed weg. Na een kwartier kwam de gewenste voorsprong voor PSV. Met een handige kapbal gevolgd door een hoog schot werd het 0-1 door Joris. Een minuut later schoot Joris op de lat. Op slag van rust werd het 0-2 door Martijn uit een afstandsschot.

Ruststand 0 - 2.

Ook na rust was PSV de betere ploeg. Na ruim 10 minuten in de 2e helft gaf Dylan een harde voorzet vanaf rechts. Via een been van de verdediging rolde de bal het doel in 0-3. Daarna kwam er een wereldgoal. Ditmaal gaf Dylan een lange hoge voorzet vanaf links. Joris schoot de bal direct uit de lucht in het doel 0-4. In de laatste 5 minuten zou er nog 5 keer gescoord worden. Uit een corner van Tim die hard en laag inschoot werd het 0-5 wederom door een eigen doelpunt. Vervolgens kreeg Best een 100% kans om te scoren, echter Kevin hield zijn doel schoon met een prachtige redding. Uit een corner van Tim wist Mats de bal in het doel te werken 0-6. Met een geweldige passeeractie kon Dylan op rechts doorbreken en gaf de bal aan Martijn die eenvoudig kon afronden 0-7. De 0-8 ging op identieke wijze. In de slotminuut bepaalde Martijn de eindstand door zijn directe tegenstander uit te kappen en plaatste de bal langs de keeper 0-9.

PSV heeft vandaag wederom fantastisch voetbal laten zien. Het positiespel was weer top en jullie hebben elkaar geholpen in moeilijke situaties. Klasse gedaan en complimenten aan iedereen. Een verdiende overwinning voor PSV.

0-1 Joris Verschut (15)
    0-2 Martijn Zuiderwijk (25)