16 februari, 00:00
PSV B1 logo
Ajax B1 logo

PSV wint verdiend de thuiswedstrijd van Ajax.
    Een wedstrijd waarin PSV erg goed als team heeft gespeeld. Alle spelers waren bereid om hard te werken en er alles aan te doen om de winst binnen te halen.
    In de 1e helft start PSV erg sterk aan deze wedstrijd en scoort in de 15e min de 1-0, een goed begin zou je zeggen. Ajax weet in een zeer korte tijd 2 goals te maken waardoor het in de 25e minuut al
    1-2 voor Ajax staat. Gelukkig reageert het team van PSV met goed spel en een doelpunt in de 32e minuut; Junior dos Santos scoort de 2-2. Dit is ook de ruststand.

In de 2e helft is het Ajax die meer aan de bal is maar geen enkele kans kan creeeren. PSV speelt vanuit het omschakelen naar aanvallen goed en kan meerdere keren er goed uit komen.
    In de 42e minuut is het Wouter Verstraaten die met een zeer mooie afstand schot de bal hard in de kruising schiet en daarmee is het 3-2 voor PSV.
    Het wedstrijdbeeld verandert niet, Ajax veel aan de bal zonder echt gevaarlijk te zijn en PSV controleert de wedstrijd door de weg naar eigen goal dicht te houden.
    Complimenten voor de gehele spelersgroep, de 3 punten zijn binnen.