0-1
15 december, 00:00
Feyenoord 016 logo
PSV B1 logo

In de bekerwedstrijd tegen Feyenoord B2 heeft het team van PSV B1 zijn missie volbracht, de winst en een ronde verder in de beker.
    In de 1e helft zijn er twee open kansen voor Junior dos Santos en Ryan Hiwat, helaas word er niet gescoord waardoor de tegenstander op de been blijft.
    Zonder een kans weg te geven heeft PSV toch moeite om een totale controle te hebben, dit kwam omdat Feyenoord verdedigend veel druk voorruit gaf en over het hele veld 1x1 speelde.
    Onze 3 spitsen hadden hier meer uit moeten halen aangezien er heel veel open ruimte lag.

We gaan rusten met 0-0

De 2e helft is PSV veel beter begonnen door sneller de bal te veroveren en langer in eigen bezit te houden, kleine kansjes kwamen nu wat vaker; er was veel meer grip op de wedstrijd.
    In de 55e minuut scoort Taoufic Naciri de verdiende 0-1 uit een mooie pass van Augustine Loof (die ook een zeer goede wedstrijd speelde)
    In de eindfase vielen de Feyenoord spelers met Kramp op de grond, die eigenlijk niet meer in staat waren gevaar voor ons doel te creeeren.