15 september, 00:00
RKVVO E1 logo
PSV E1 logo

Van den Berk (14’, 16’, 29’)

PSV E1 speelde tegen RKVVO E1 een fysieke en leuk spelende ploeg. Tijdens de eerste helft merkte PSV dat duels uitvechten niet veel zin had en moest de keuze maken om goed samen te werken en op een hoog baltempo spelen. Dat werd ook gedaan en door de juiste keuzes te maken aan de bal kwam PSV na 14e min op een 0-1 voorsprong. Deveron Fonville valt een ruimte aan en schiet van afstand op doel en op het laatste moment wordt de bal fantastisch verlengt met het hoofd door Joep van den Berk waardoor de bal in het doel verdwijnt. PSV voelt dat er meer te halen valt en nog geen twee minuten later komt PSV E1 op een 0-2 voorsprong door een aanval die start vanuit de keeper en via het middenveld de aanvallers bereikt en in het doel verdwijnt. PSV domineert op dat moment de wedstrijd tegen een toch sterk spelend RKVVO, PSV creëert enorm veel kansen maar komt niet tot scoren omdat de keeper van RKVVO de wedstrijd van zijn leven keept.
    Meteen na rust krijgt Joep van den Berk door goed druk zetten en de bal veroveren een enorme kans op de 3-0 maar mist, RKVVO is sneller in de omschakeling en scoort de 1-2 waardoor de spanning terug komt in de wedstrijd. Maar door het samenspel en het vertouwen dat PSV uitstraalde blijven ze druk houden op het doel van RKVVO waar ze in de 29e min de 1-3 maken op naam van de spits Joep van den Berk. De spelers van E1 hebben erg goed gespeeld en verdient de overwinning binnen gehaald.

Aerts, van Riel, Aerts, Fonville, Achenteh, van Casand (Nicolaas), van den Berk.