6-2
15 maart, 00:00
Roda JC U10 A logo
PSV E2 logo

Dit weekend was PSV E2 opnieuw te gast bij Roda JC in Kerkrade. Deze keer was Roda JC A de tegenstander. De eerste vijf minuten gingen gelijk op. Toch kwam Roda JC na vijf minuten op een 1-0 voorsprong. Een middenvelder van Roda schiet van afstand raak en laat Lucas kansloos. Niet veel later komt PSV terug in de wedstrijd. Uit een corner slaat de keeper van Roda de bal weg en die valt precies voor de voeten van Lars. Hij twijfelt geen seconde en schiet hard binnen. Een aantal minuten later staat het alweer 2-1 voor Roda, na een cadeautje van de scheidsrechter. Vlak voor de tweede pauze deelt Roda de genadeklap uit aan PSV: 3-1. In de derde helft weet Roda nog drie keer te scoren en staat PSV op een 6-1 achterstand. PSV weet nog wel terug te komen. Na een mooie actie van Jaivy weet Ruben het uiteindelijk af te maken: 6-2.

Conclusie: PSV had vandaag gewoon niet een goede dag. Teveel dingen gingen fout en Roda is daar slim mee omgegaan. Ze waren erg gevaarlijk met hun vlijmscherpe counters. Op naar de volgende wedstrijd!