0-1
15 maart, 00:00
RJO/PEHV VVV/Helmond Sport logo
PSV C2 logo

Na de met 0-1 (onterecht) verloren wedstrijd van vorige week tegen Feyenoord stond dit weekend de ogenschijnlijk makkelijkere uitwedstrijd tegen VVV/helmond Sport op het programma.
    Dit makkelijke viel een beetje tegen. Ondanks dat onze keepers Kyan en Jurre gezamelijjk max vijf ballen te verwerken hebben gehad bleek het lastig om de wedstrijd in winst om te zetten. VVV/HS had niet de intentie om te voetballen en probeerde alleen maar tegengoals te vorrkomen. Dit lukte jammer genoeg best goed, maar in de 25e minuut van de tweede helft wist PSV toch te scoren. Koen wist de bal in de zestien goed te controleren en legde de precies goed terug op Arne die, niet voor de eerste keer, de bevrijdende treffer scoorde. Helaas bleef het bij deze ene goal, want PSV had een grotere uitslag wel verdiend. Maar de drie punten zijn weer binnen, en we kunnen op naar de topper van volgend weekend. Dan komt Ajax op bezoek, onze jongens zijn er klaar voor.