4-0
15 maart, 00:00
PSV B1 logo
Feyenoord O16 logo

Zaterdag speelde PSV B1 een bekerwedstrijd tegen Feyenoord O.16. Inzet was een plaats in de halve finale van het bekertoernooi.
    De eerste mogelijkheid was voor Feyenoord maar Yanick van Osch voorkwam met een knappe redding een tegendoelpunt.
    In de 25e min. werd Matthias Verreth ,na een goede aanval, neergehaald in het 16m-gebied.
    PSV kreeg een penalty en deze werd benut door Philippe Rommens.
    Tot aan de rust creeerde PSV enkele mogelijkheden.
    In de laatste minuut van de 1e helft werd de score verdubbeld. Na een mooie aanval kon Martijn Berden de bal voorgeven en zijn voorzet werd knap binnengekopt door Joey Konings.
    Ruststand 2-0.
    In de 2e helft was het veldspel (mede door het hobbelige veld) niet geweldig.
    Toch werd er nog 2x gescoord door PSV.
    Na een assist van Matthias Verreth kon Arnaut Groeneveld de 3-0 scoren. En 5 minuten voor tijd was het Matthias Verreth die de eindstand op 4-0 bracht.

Volgende week is er geen programma voor PSV B1. Zaterdag 29 maart 2014 speelt PSV B1 een competitiewedstrijd in Kerkrade tegen Roda JC B1.

Yanick van Osch, Dirk Abels, Gokhan Kardes, Maarten Peijnenburg, Philippe Rommens, Marco Weymans (Taoufiq Naciri), Sam Lammers, Kenneth Paal, Martijn Berden (Arnaut Groeneveld), Matthias Verreth, Joey Konings (Youandi Renfurm)