RPC F1 logo
PSV F2 logo

Vandaag voor de competitie van F2, een uitwedstrijd
    tegen de nummer 4, RPC F1.

Ondanks de vele regen van de afgelopen dagen ging de wedstrijd van vandaag op het kunstgras door. Bij de warming up merkte we dat de wind nog harder was dan we dachten en daar bleken we super veel last van te hebben in de hele wedstrijd.
    In het eerste gedeelte van de wedstrijd was het dus erg wennen; aan de wind en aan het verdedigende RPC.
    Ondanks dat was het eerste kwartier heel behoorlijk, we konden goede acties maken en het lukte ook om soms goed over te spelen. In de 5e min scoorden we het enige doelpunt van de eerste helft; na een goede aanval maakte Rik uit de draai 0-1.
    Laatste paar minuten van de eerste helft was wat rommeliger en hadden daardoor ook wat kansen tegen. Door de harde wind een hele korte rust gehouden en snel door met de 2e helft.

In de 2e helft eigenlijk hetzelfde beeld; veel balbezit, erg veel wind waardoor we nog meer ballen moesten halen dan we konden voetballen en misschien wel te weinig doelpunten gemaakt ondanks de kansen.
    Na een minuut of 3 na rust komen we op 0-2 na een goede dribbel van Immanuel scoort Rik en halverwege via Rik en Rayan 0-3.
    Een goede uitslag met de harde wind als extra moeilijke tegenstander .

Volgende week een oefenwedstrijd, dan komt Velo op bezoek.

Tijn Smolenaars, Immanuel Hagemans,Tijn Vergeldt, Michon Roelofs, Rik vanWeert, Reda el Meliani, Rayan Sttaty en Arthur Piedfort.