3-5
15 februari, 00:00
PSV E2 logo
Fortuna Sittard U10 logo

Op deze koude zaterdagochtend kwam Fortuna Sittard op bezoek bij PSV E2. Fortuna is fysiek een sterk team en kan erg gevaarlijk zijn uit standaard situaties. Het begin was moeizaam aan de zijde van PSV. Het team had moeite om het spel te maken en lekker te voetballen. De kansen die PSV kreeg werden gestopt door de doelman van Fortuna. PSV probeerde aanvallend te spelen, maar werd twee keer verrast door Fortuna. De 0-1 werd gescoord uit de corner.

Na de 1e pauze bleef het spelbeeld vrijwel hetzelfde. PSV probeerde in de wedstrijd te komen en Fortuna loerde op de counter om iedere fout van PSV af te straffen. Dat gebeurde ook. Weer werd PSV verrast uit een corner en stond het met 0-2 achter. Gelukkig voor PSV stond aanvaller Jaivy op, hij schoot van afstand raak en hij maakte er 1-2 van. Helaas scoorde Fortuna Sittard een paar minuten later uit een vlijmscherpe counter en stond het ineens 1-3. PSV gaf zich niet gewonnen en het knokte zich weer terug in de wedstrijd. Giovanni gaf de assist met een verre uittrap, daaruit wist Sven te scoren en stond het 2-3. Een paar minuten later wist Lars hard uit te halen en stond PSV weer op gelijke hoogte: 3-3.

Tegen het einde van de wedstrijd werd Fortuna steeds gevaarlijker en uiteindelijk resulteerde dat in een 3-4 voorsprong. PSV was niet meer bij machte om de achterstand nog om te buigen. In de slotfase wist Fortuna nog een keer te scoren en bepaalde het de eindstand op 3-5, in het voordeel van Fortuna Sittard.

PSV heeft erg hard gewerkt voor een goed resultaat. Helaas mocht het vandaag niet zo zijn. Dat is jammer, maar dat kan gewoon gebeuren. Op naar de volgende wedstrijd!