5-1
15 februari, 00:00
PSV B1 logo
Alphense Boys B1 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV B1 een bekerwedstrijd tegen Alphense Boys B1. PSV B1 was vanaf het begin van de wedstrijd de sterkere ploeg. Alphense Boys beperkte zich tot het verdedigen. Het veldspel van PSV B1 was te slordig om tot goede kansen te komen.

Toch kwam PSV op een 1-0 voorsprong. In de 17e min. mocht PSV een corner nemen en Gokhan Kardes kon de bal van dichtbij simpel binnentikken.
    In de 29e min. kwam Alphense Boys op gelijke hoogte. Via een goede aanval aan de linkerkant kon een speler van Alphense Boys in 2e instantie de bal binnenschieten. Drie minuten voor rust kwam PSV weer op voorsprong door een doelpunt van Kenneth Paal. 2-1 was ook de ruststand.

In de 2e helft kon PSV al snel de voorsprong vergroten. Via een combinatie door het centrum van de verdediging was het Sam Lammers die op aangeven van Kenneth Paal de 3-1 binnenschoot.

PSV creƫerde in de 2e helft verschillende mogelijkheden maar het duurde tot de 69e min. voordat er gescoord werd. Na een dieptepass van Philippe Rommens schoot Kenneth Paal de 4-1 binnen. Diezelfde Kenneth Paal gaf Arnaut Groeneveld de kans om 3 minuten voor het eindsignaal te scoren. Arnaut omspeelde de keeper en bepaalde de eindstand op 5-1.

Volgende week speelt PSV B1 een thuiswedstrijd tegen FC Twente B1.

Youri Roulaux, Taoufiq Naciri, Gokhan Kardes, Philippe Rommens, Lassana Faye, Marco Weymans (Dirk Abels), Ramon Pascal Lundqvist (Sam Lammers), Kenneth Paal, Martijn Berden (Arnaut Groeneveld), Dani van der Moot( Matthias Verreth), Steven Bergwijn