2-5
14 december, 00:00
VVV Venlo U11 logo
PSV E1 logo

VVV begon het sterkst aan deze wedstrijd, zette PSV vast op eigen helft, en liet drie goede mogelijkheden om te scoren onbenut. Echter PSV wist als een hecht blok te verdedigen. Tegen de verhoudingen in kon PSV, heel sneaky, uit drie counters drie keer tot scoren te komen. Op aangeven van Joris kon Joey de eerste binnen schieten 0-1. Kort daarop was het Sven die op aangeven van Thijn inschoot 0-2. Na ruim een kwartier schoot Joey binnen op een pass van Jaivy 0-3. Vlak voor het eind van het eerste gedeelte kreeg PSV de bal niet weg en kon VVV de meer dan verdiende aansluitingstreffer binnen schieten 1-3.

Ook in het tweede gedeelte was VVV de bovenliggende partij maar PSV wist zich staande te houden door niets weg te geven. Na 35 minuten ging het dan toch mis. Er werd door PSV knullig balverlies geleden en van afstand werd de bal door VVV knap binnen geschoten 2-3. Op dat moment waren de krachten bij PSV weg en werd de druk van VVV als maar groter. PSV hield stand en ging met een kleine voorsprong weer de rust in.

In het 3e gedeelte zocht VVV zoals verwacht gelijk de aanval. Ook nu stond PSV weer goed te verdedigen en vandaar uit zocht PSV ook regelmatig de aanval. Na ruim drie kwartier wist Joris op rechts door te breken en met een subtiele kapbeweging liet hij zijn directe tegenstander achter zich. Daarna schoot Joris op doel maar de keeper wist het schot te blokken. In de rebound stond Jaivy op de goede plek en schoot binnen 2-4. VVV bleef maar aanvallen maar het zat ze niet mee vandaag. Daarna weer een grote kans voor Jaivy die in de rechterbovenhoek schoot, echter de keeper van VVV plukte de bal uit de kruising. Vijf minuten voor het eindsignaal bepaalde Joris de eindstand. Een schot van Niek had de keeper niet klemvast en Joris wist deze rebound te verzilveren 2-5.

De thuiswedstrijd werd nog met 3-9 door PSV verloren. Ook vandaag heeft PSV het heel zwaar gehad en fantastisch hoe jullie onder druk gevoetbald hebben. Beide ploegen verdienen de complimenten. VVV voor het aanvallend voetbal en PSV voor het verdedigende werk. De felicitaties zijn voor de winnaar en dat was vandaag PSV.

0-1 Joey van Casand (6)
    0-2 Sven Simons (7)
    0-3 Joey van Casand (17)