Geldrop F1 logo

Vandaag een thuiswedstrijd, de laatste voor de F2 voor de winterstop,
    tegen Geldrop F1.
    We starten met 8 spelers tegen Geldrop F1, waar we na het showen van de nieuwe jassen aan de leiders, het omkleden, doelen klaar zetten en een warming up klaar zijn om 09.30 uur te starten.
    In het eerste gedeelte van de wedstrijd viel snel een doelpunt, door Ilias. In de minuten erna hadden we veel de bal maar toch duurde het een minuut of 8 voordat we scoorden. In de minuten erna vielen ook de 3-0 en 4-0 waarbij de 3-0 een mooie aanval werd afgerond door Ilias met z’n linkerbeen.
    Het tweede gedeelte van de 1e helft was wat minder qua voetbal doordat we te laat een goede keuze maakten en daardoor veel balverlies hadden.
    In de rust wat water gedronken, over de acties gehad maar ook over sommige keuzes waardoor we niet nog meer doelpunten maakten.
    Na een 5-0 ruststand begonnen we vol enthousiasme aan de 2e helft. We hadden veel moeite met elkaar aanspelen na een goede actie, want acties hebben we veel gezien! En daarbij hadden we ook een aantal keren pech met doelpunten maken. Het werd erg rommelig daardoor, jammer want het voetbal werd minder in de 2e helft.
    Toch nog 3 doelpunten en nog heel wat kansen gemist, uiteindelijk 8-0 uitslag.

Volgende week gaan we met de hele groep naar PSV – ADO Den Haag als afsluiting van de 1e seizoenshelft, daarna kerstvakantie

Harm Sigmans, Eus Waayers, Issam el Moumni, Tijn Vergeldt, Emir Bars, Reda el Meliani, Ilias Boumassaoudi en Immanuel Hagemans.