3-1
14 december, 00:00
PSV B1 logo
SC Heerenveen B1 logo

PSV B1 speelde afgelopen zaterdag de competitewedstrijd tegen Heerenveen. Het was de laatste wedstrijd voor de winterstop.
    Het was een redelijk gelijkopgaande wedstrijd.
    PSV B1 kwam in de 23e min. op voorsprong. Met een schitterend afstandsschot van 25m. maakte Lennerd Daneels 1-0.
    In de 30e min. deed Heerenveen wat terug. Via een combinatie door het centrum van de verdediging van PSV werd het gelijk.
    Binnen 2 minuten kwam PSV weer op voorsprong. Het was Dirk Abels die een corner van Dante Rigo binnenkopte.
    Weer 2 minuten later kwam PSV op een 3-1 voorsprong.
    De keeper van Heerenveen kon een vrije trap van Dani van der Moot niet goed verwerken.
    Matthias Verreth was attent en schoot de bal via een speler van Heerenveen in het doel.
    Ruststand: 3-1
    In de 2e helft werd er van beide kanten voor iedere bal gestreden. Heerenveen wilde de aansluitingstreffer maken en PSV wilde de voorsprong verder uitbouwen.