14 november, 00:00
PSV F1 logo
SBC F1 logo

Deze week bestond het team van trainer Willem uit de volgende 7 matadoren.Victor , Joël , Mathijs , Achraf , Quin , Mees en Jorben.Onze 8 matadoor ( Thijs ) was helaas ziek.

De wedstrijd was nog geen 5 seconden oud of Achraf stond al alleen voor de keeper van SBC, helaas ging zijn inzet net voorlangs. Maar 1 minuut later scoorden Achraf toch de 1 – 0 na een mooie individuele actie. Het tweede doelpunt was er een uit het boekje , Quin speelde zich knap vrij en speelde Mees direct in die geen moment aarzelde en de bal perfect voorlegde op Jorben en deze tikte de bal dan ook mooi binnen (2-0). Op dat moment dacht een ieder dat het verzet van SBC wel gebroken zou zijn , maar niets is minder waar want het team uit Son en Breugel knokte voor iedere meter en wilde niet met dubbele cijfers gaan verliezen.

Dit resulteerde in wat kleine kansjes , maar deze werden op een professionele manier onschadelijk gemaakt door Victor , Joël en Mathijs. De score liep nog uit naar een 4 – 0 ruststand door doelpunten van Quin en Mathijs.

Na de rust ging de ploeg van Trainer Willem al snel op zoek naar de 5 – 0, deze viel ook vrij snel door wederom een mooie individuele actie van Achraf. Vooral via de zijkanten ( Mees en Jorben ) werd het doel van SBC meerdere malen onder vuur genomen, maar de keeper was vaak een sta in de weg. Maar doelpunten konden niet langer uitblijven , en daar dachten Jorben en Quin het zelfde over wat resulteerde in de 6 – 0 en 7 – 0. De 8-0 ontstond uit een goed genomen corner van Mees die een verdediger van SBC in het eigen doel schoot. Mathijs onze veelvuldig inschuivende verdediger maakte er op een ietwat gelukkige manier nog 9 – 0 van, wat ook de eindstand was van deze leuke en zeer sportieve wedstrijd.
    Na het panalty schieten gingen de twee teams nog gezamenlijk op de foto , zodat het voor beide teams weer een leuke en leerzame ochtend is geweest.