0-9
14 september, 00:00
Geldrop F1 logo
PSV F2 logo

Vandaag de eerste wedstrijd in de competitie van F2. We gingen met 8 spelers richting Geldrop.
    In de stromende regen begonnen we de warming up en om 9.15 uur waren we klaar om te beginnen.
    Het begin van de wedstrijd was een beetje aan elkaar wennen en de spelers moesten hun plekje vinden (waar ze moesten spelen in het veld).
    Na een minuut of 3 kwamen we 0-1 voor na een goede aanval die uiteindelijk werd gescoord door Emir. In de fase erna scoorden we een paar goede doelpunten met een 0-4 tussenstand.
    Het tweede gedeelte van de 1e helft was wat rommeliger en liepen we soms te lang met de bal.
    Toch lukte het om met 0-5 te gaan rusten.

In de rust wat gedronken, kort gekletst over wat dingen uit de 1e helft en snel door om het niet te snel koud te krijgen. De 2e helft was voetballend wat minder en de keeper van Geldrop hield een paar ballen goed tegen. Na nog een paar doelpunten waaronder een mooi doelpunt van Mathijs werd het uiteindelijk 0-9 voor PSV. Tegen het einde van de penalty’s nemen werd het droog en konden we snel naar een warme douche!
    Volgende week moet F2 tegen SBC F1.

In de F2 zaten vandaag: Tijn, Immanuel, Michon, Mathijs, Eus, Reda, Emir en Issam.