0-0
14 maart, 00:00
PSV C2 logo
Ajax C2 logo

Elroy Tuur, de ijzersterke verdediger van AJAX C3, moest in de 60ste minuut van de wedstrijd na een ongelukkige botsing per brancard het veld verlaten en hij is vanaf de Herdgang per ambulance met nekletsel naar het ziekenhuis vervoert. Wij wensen hem een spoedig herstel toe!

De wedstrijd tussen PSV C2 en AJAX C3 werd op het scherpst van de snede gespeeld, zonder dat het spel ooit gemeen werd. PSV C2 opende sterk en in de tiende minuur was het bijna raak toen Jorrit Hendrix uit een goed aangesneden vrije trap van Michael Maria tegen de paal kopte. Er werden vele felle duels uitgevochten, waarbij de PSV-ers meestal als winnaar uit de strijd kwamen. In de twintigste minuut is er een prima aktie van Olivier Rommens, maar weer net geen doelpunt. Tien minuten voor rust wordt Vinnie Vermeer na een goede aanval over veel schijven door Endy Opoku Bernadina alleen voor de keeper van AJAX C3 gezet, maar ook zijn inzet treft helaas geen doel. In de laatste minuut van de eerste helft doet AJAX C3 in aanvallende zin iets terug, maar Jeroen Meurs weet met de voeten redding te brengen.

In de tweede helft hetzelfde spelbeeld. De spelers vechten voor iedere meter en de inzet is bewonderenswaardig. PSV C2 blijft de meest aanvallende partij, maar de goede keeper van AJAX C3 weet keer op keer raad met de hoge inzetten van PSV C2. Ook worden nog een paar goede kansen om zeep geholpen. In de vijftigste minuut van de wedstrijd is AJAX C3 dicht bij een doelpunt, maar gelukkig verdwijnt de bal naast het doel van PSV C2. Aan beide zijden raken spelers geblesseerd en moeten zij het veld noodgedwongen verlaten. AJAX C3 blijkt door de wisselspelers heen te zijn en de laatste tien minuten komt zelfs de reservekeeper van AJAX C3 in het veld voor de ongelukkige Elroy Tuur. PSV C2 blijft op de overwinning jagen, maar AJAX C3 weet een gelijk spel (0-0) uit het vuur te slepen.