3-0
13 oktober, 14:00
PSV O17 logo
FC Volendam JO17-1 logo
 1. Doelpunt

  2x
  Jeremy Antonisse
  PSV O17 logo
 2. Doelpunt

  1x
  PSV O17 logo
 3. Wedstrijdverslag

  PSV O17 - FC Volendam O17: 3 - 0


  Na de teleurstellende nederlaag van vorige week vrijdag is het vandaag om dit recht te zetten en te laten zien dat het vorige week een eenmalig slippertje was. Wederom werken de weergoden goed mee. 

  Het begin is wat rommelig en nog zoekend naar de vaste patronen in ons spel. Ook vandaag hebben we een zeer jonge groep tot onze beschikking mede door blessures van diverse spelers die normaal tot onze selectie behoren. We hebben toch een klein half uur nodig om echt gevaarlijk te worden voor het doel van Volendam. Maar dan is het ook meteen raak. Het is Jeremy die na goed doorzetten van Nigel afwerkt en zo de stand op 1-0 brengt. Vlak daarna is het opnieuw Jeremy die zelf doorzet en van buiten de zestien knap uithaalt en de bal in de rechter benedenhoek knalt buiten, bereik van de keeper. 2-0. 

  Na de rust willen we alle onzekerheid wegnemen en na één minuut spelen geeft Jeremy de bal goed voor en is het Milan die aan alle onzekerheid een einde maakt en de 3-0 op het scorebord zet. Dan golft het spel wat op en neer, maar tot echt grote kansen komen we niet meer. Daar staat tegenover dat we ook niets weggeven en Volendam geen enkele kans krijgt. De scheids fluit na 80 minuten af en de drie punten blijven in Eindhoven. 

  Volgende week de uitwedstrijd naar N.E.C. Voor alle geblesseerden beterschap en iedereen een prettig weekend.