3-11
13 april, 00:00
Roda JC Kerkrade (1) O10  logo
PSV E2 logo

PSV E2 speelde, niet voor de eerste keer dit seizoen, in Kerkrade tegen Roda JC. Al na een paar minuten te hebben gespeeld, keek PSV al tegen een achterstand aan: 0-1. Toch creëerde PSV een aantal goede kansen en kwam het al weer snel, via Joey, op gelijke hoogte. Daarna ging het steeds beter lopen bij PSV. Het werd 1-2 door Mylian, die de bal kreeg van de opkomende Joey. Toen nam de scheidsrechter een aparte beslissing, door Deveron er voor 2 minuten af te sturen. Zelfs met één mannetje minder had PSV nog steeds het betere van het spel en hielden ze de bal lekker in de ploeg, uiteindelijk maakt Joey de 1-3. Vrij snel daarna maakt Roda de 2-3 en zou het nog spannend kunnen worden. Maar deze jongens weten wél om te gaan met druk en nemen opnieuw afstand door er 2-4 van te maken. Mylian maakt uit een prachtige vrije trap de 2-4. Nu zijn ze los en beloofd het een grote uitslag te worden. Weer komt Deveron goed mee op, zet de bal voor en is daar Joey die de bal binnen weet te tikken: 2-5. Ook is Deveron betrokken bij de volgende treffer, uit een corner kopt hij de 2-6 binnen. Nu gaat het allemaal wel heel makkelijk voor PSV. In de derde helft speelde D'leanu in de spits en dat was niet onverdienstelijk. Hij maakte al gelijk het volgende doelpunt: 2-7. Roda had de aftrap nog niet genomen of het stond alweer 2-8, na een doelpunt van Nassim en meteen daarna weer 2-9 na een doelpunt van D'leanu. De dubbele cijfers zijn binnen handbereik en na goed doorzetten van Joey, komen die er ook: 2-10. Daarna scoorde Roda nog een keer maar een minuut later, maakt D'leanu zijn hattrick: 3-11.
    Weer een topprestatie, jongens! Nu weer op naar de volgende wedstrijd!