2-4
13 maart, 00:00
Dommelen E1 logo
PSV E2 logo

Na een toeristische route door de Kempen, waar de natuur mooi is en de huizen groot zijn, werd uiteindelijk de tegenstander van vandaag gevonden. Dommelen.

De wedstrijd begon met een goed combinerende E2, maar de verdediging van Dommelen gaf zich niet zomaar gewonnen. De eerste echte kans was dan ook voor Dommelen, via een snelle uitbraak schoot de spits de bal net naast.
    PSV domineerde het spel maar had moeite het net te vinden, er stond steeds een speler van Dommelen in de weg of het schot ging naast.

Met een mooi schijnschot zette Joey zijn tegenstander op het verkeerde been maar zijn schot ging net over. Twee corners werden net niet binnengewerkt. Een pass van Joop op Koen maar ook zijn schot ging naast.
    Aan de andere kant moesten we oppassen voor de gevaarlijke counters van Dommelen, eenmaal over de middellijn wisten zij via goede combinaties elkaar te vinden. Gelukkig stond Kyan steeds juist opgesteld.

Na weer een goed opgezette aanval komt de bal op rechts bij Joey terecht deze weet de bal precies op het hoofd van Yassin te leggen maar de keeper heeft een fantastische redding in huis.

Aan het eind van de eerste helft is het dan toch raak, een aanval over rechts, Joey geeft de bal voor en Gregory schiet hem met links keihard binnen. Ruststand 0 -1.

De tweede helft geeft hetzelfde beeld. PSV sterker en veel in balbezit en een stug verdedigend Dommelen.

In de 7de minuut is er een uitbraak en Gregory verschalkt met een bekeken stiftje de keeper (0 – 2).
    PSV blijft in de aanval, via een mooi opgezette combinatie komt de bal bij de goed doorgelopen Tijn maar helaas zijn schot gaat net over.

Op weg naar een aanval verliest PSV de bal en kan Dommelen snel counteren. De rechtsvoor weet de bal hard over Kyan te schieten (1 – 2).

Onze jongens zijn niet van slag te brengen en gaan weer volop in de aanval. Een afstandschot van Gregory raakt de lat, Joop heeft de rebound maar de keeper weet de bal weer goed te keren. In de 21ste minuut is het dan toch weer raak. Joop geeft de bal op de diepstaande Gregory, die via een slalom de bal in de goal werkt (1 – 3).

Even daarna weet Bryan de bal op te pikken, drijft naar voren en schiet de bal goed in de hoek, maar de keeper is er net op tijd bij.
    Een inworp van Joey op Joop, die de bal om de verdedigers heen speelt naar Koen. Hij rond koelbloedig af (1 – 4).

Het slotakkoord is echter voor Dommelen. Met een diepe pass wordt de spits bereikt die met een boogbal onze keeper weet te passeren.

Eindstand 2 – 4.