1-9 Sven Simons (39)
    2-9 Thijn van der Meijs (42)
    3-9 Thijn van der Meijs (53)
    4-9 Sven Simons (53)

Na vier uitwedstrijden op rij stond vandaag de eerste thuiswedstrijd van de reeks op het programma tegen VVV. De club uit Venlo kon maar liefst negen keer achter elkaar scoren. Bij vier van hun treffers heeft PSV medewerking verleend door communicatiefouten, zwakke duels en terugspeelfouten. Vijf keer werd door VVV gescoord uit goed opgezette aanvallen en uitgespeelde afwerking. Tot overmaat van ramp moest Lucas na een klein kwartiertje wegens een blessure het veld verlaten. Zijn plek werd tijdelijk overgenomen door de reserve doelman van VVV. Vanaf de 2e periode stond Kevin op doel.

In de tweede periode werd PSV weggespeeld. Pas aan het eind van de 2e periode kreeg PSV wat meer grip op de wedstrijd. Hieruit wist PSV de aansluitingstreffer te creƫren.
    Na een uitbraak van PSV gaf Thijn een goede assist op Sven die vrij voor de keeper kon afwerken 1-9.

In het begin van de derde periode gaf Sven een assist op Thijn die met een geplaatste bal het net wist te vinden 2-9. Tien minuten later wist Thijn weer te scoren met een verwoestend afstandsschot 3-9. In dezelfde minuut bepaalde Sven de eindstand op goed aangeven van Chahid 4-9.

Vandaag wisten jullie het spel goed te verleggen zoals de trainer vooraf had aangegeven. Helaas hebben we vandaag de wedstrijd weggegeven doordat we de duels niet konden winnen en we zijn nog niet zover dat we ook onder druk goed kunnen voetballen. Dat moeten jullie nog leren. De tegenstander was vandaag een jaartje en een maatje te groot. VVV heeft verdiend gewonnen.

Lucas Peeters/Kevin Gadella, Thijn van der Meijs, Luc Netten, Matteo Dams, Jesper Uneken, Chahid El Allachi, Livano Comenencia, Sven Simons, Joris Verschut en Nassim Achenteh