1-6
12 oktober, 00:00
FC Groningen B1 logo
PSV B1 logo

In de 1e helft was het een gelijkopgaande wedstrijd. Aan het einde van de 1e helft kwam PSV op een 0-1 voorsprong. Na een schitterende aanval was het uiteindelijk Martijn Berden die de aanval afrondde. Philippe Rommens verdubbelde de score in de blessuretijd van de 1e helft. Hij schoot een vrije trap over de muur in de bovenhoek.

In de 2e helft ging PSV verder met het verzilveren van de kansen. Via Dani van der Moot, Steven Bergwijn en Sam Lammers(fantastisch afstandsschot van 25m.) werd het 0-5. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd maakte FC Groningen de eretreffer.

Het slotakkoord was voor PSV. Sam Lammers maakte zijn 2e doelpunt van de middag en bracht de eindstand op 1-6.

Volgende week is er geen competitieprogramma voor PSV B1.

Yanick van Osch, Philippe Rommens, Maarten Peijnenburg, Gokhan Kardes, Marco Weymans (Dirk Abels), Dante Rigo, Ramon Pascal Lundqvist, Lennerd Daneels (Sam Lammers), Martijn Berden, Dani van der Moot (Youandi Renfurm), Steven Bergwijn